Valaistus

Valaistus on tärkeä osa sähköistystä, oli kyseessä sitten omakotitalo, liiketila tai teollisuushalli. Oikein suunniteltu ja toteutettu valaistus parantaa tilan käyttöä ja on myös energiatehokas. Led-valaisimet ja -valonlähteet ovat tuoneet paljon mahdollisuuksia valaistukseen ja sen avulla pystytään luomaan juuri teidän haluamanne valaistus; kotona se toimii yhtenä sisustuksen elementtinä ja töissä sillä luodaan juuri siihen tilaan tarkoitettu tehokas valaistus.

Sähkösuunnittelu

Oli kyseessä pieni remontti, talo, halli tai vaikka piha, saat meiltä toteutuksen lisäksi myös kattavat sähkö- ja valaistussuunnitelmat. Suunnittelu lähtee siitä liikeelle, että kuuntelemme asiakkaan toiveet sähköistyksen suhteen ja lisäämme siihen omat ”mausteemme”. Tämän jälkeen teemme alustavan suunnitelman, joka käydään ennen viimeistelyä vielä asiakkaan kanssa läpi, jotta siitä tulee halutun kaltainen. Sähköasentaja kannattaa aina ottaa mukaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin myös toteutus on usein helpompaa.

Sähkötarvikkeet

Meiltä saat myös kaikki tarvitsemasi sähkötarvikkeet. Tarvikkeissa luotamme laatuun ja kestävyyteen ja käytämme myös mahdollisuuksien mukaan Suomessa valmistettuja ja suomalaisia tarvikkeita. Tällä hetkellä olemme virallisia jälleenmyyjiä seuraaville valmistajille.

 
Winled
Purmo
 
Soita